Äitienpäivälahjaksi yhteistä aikaa

Äidit ja äitihahmot ympäri Suomen, niin rakkaita kuin ovatkin, aiheuttavat toukokuun toisena sunnuntaina vietettävän juhlapäivän suhteen harmaita hiuksia. Mitä sitä taas keksisi äitienpäivälahjaksi?

Anna äitienpäivälahjaksi yhteistä aikaa

Pähkäily alkaa usein jo viikkokausia etukäteen, toisaalta monilla jää lahjan hankkiminen viime metreille. Oltiin liikkeellä hyvissä ajoin tai viime tipassa, neuvot ovat kalliit kun pitäisi jälleen kerran keksiä jotain persoonallista yhdelle elämän rakkaimmista ihmisistä. Lähipiirin kesken pyöritellään asiaa ja googlataan ideoita netistäkin, mutta harvoinpa sieltä löytyy juuri omalle äidille täydellisesti sopivaa lahjaehdotusta.

Paras lahja äidille?

Mikä oikeasti ilahduttaisi äitiä eniten? Oman äitini mukaan hänellä on jo oikeastaan kaikkea, mitä ihminen voi itselleen toivoa. Ainakin aivan riittävästi tavaraa, joten sitä hän ei toivo yhtään lisää. Ainoa asia, mitä äitini usein toivoo, on aikaa kanssani. Aika itse asiassa saattaakin olla meistä useimmille se kaikkein rajallisin resurssi.

Siksi päätin, että tämän vuoden äitienpäivänä annan äidille lahjaksi aikaani. Äiti saa itse päättää, mitä yhdessä teemme. Sen verran helpotan valinnan vaikeutta, että annan äidilleni lahjaksi City in a Boxin elämysvihkon. Kolmesta kaupunkivaihtoehdosta äidilleni – ja meille molemmille – sopivin on Mikkeli. Lahjavihkoja on saatavilla myös Helsingin ja Turun elämyksiin.

Äiti saa valita

Mikkeli-lahjavihkossa on valittavissa muutama upea ja keskenään hyvin erilainen elämys kahdelle (tai useammalle) hengelle:

Toki äiti saa valita vihkosta myös jonkin elämyksen ihan vain itselleen, jos jokin yhdelle hengelle tarjottu elämys houkuttelee enemmän. Joihinkin City in a Boxin yhden hengen elämyksiin voi lisämaksulla osallistua useampikin henkilö. Jos äitini haluaa käyttää elämysvihkonsa arvosetelin vaikkapa VilliSavon eräruokailuun, voin maksaa oman osuuteni erikseen ja pääsemme viettämään elämyksellistä aikaa yhdessä.

Useamman elämysvaihtoehdon sisältävä vihko on mielestäni oivallinen lahja juuri sen vuoksi, että lahjan saaja saa itse valita omaan luonteeseensa ja kiinnostukseensa sopivaa puuhaa. Toisia kiehtoo luonto, toisia urheilu, toiset nauttivat kulinaarisista elämyksistä ja toiset hengen ravinnosta.

Tänä keväänä meidän kaikkien on mahdollista odottaa ja viettää äitienpäivää ilman stressaamista sopivasta äitienpäivälahjasta. Anna sinäkin äidille lahjaksi sitä kaikista tärkeintä, aikaasi. Yhdessä koettu elämys on aivan varmasti mieluinen lahja.

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top