Elämyslahjat hemmottelevat kulinaristia, liikkujaa ja kulttuurinnälkäistä

Turku, Helsinki tai Mikkeli lahjaksi

Mitä lahjaksi hänelle jolla on jo kaikkea? Lehdet ovat tuskin pudonneet puusta, kun ajatuksemme siirtyvät jo vuoden suurimpaan lahjasesonkiin. Kokosimme vuoden elämyksellisimmät lahjaideat kolmeksi paketiksi Turusta, Helsingistä ja Mikkelistä. Lähimatka Turun saaristoon, Saimaan luontoon Mikkelissä tai Helsingin urbaaniin ympäristöön on mieleenpainuva ja vastuullinen elämyslahja annettavaksi kenelle tahansa.

Kulinaristille

Kahvin ystävät pääsevät opettelemaan baristan elkeitä Helsingin kahvipaahtimolla ja Mikkelissä Kirjalan kahvipaahtimolla. Barley & Bait Jätkäsaaressa puolestaan avaa viskin saloja viskihuonevierailulla. Pienpanimo-oluiden maailmaan johdattelee Mallassepät Naantalin panimokierroksella. Bagel Housen brunssi Turussa käynnistää ihanan viikonlopun. Ja kukapa ei rakastaisi pizzaa? Fat Lizardin pizzailta Helsingissä tarjoilee hapanjuureen leivottua pizzaa ja kylkeen huurteista juotavaa.

Liikuttavia lahjoja

Sisäsurffaus tarjoaa vauhdin hurmaa ja lämpöä Surf House Helsingissä vuodenajasta riippumatta. Hieman kevyempiin sykkeisiin ja upeisiin maisemiin pääsee Turussa 10 Bikes -sähköpyörillä. Turussa myös pakohuonepeli jumppaa aivonystyröitä CLU TKU:ssa.

Sähköpyöräily - 10Bikes Turku

Penkkiurheilija saa puolestaan sykkeet kohoamaan lätkäkatsomossa Mikkelin Jukurien pelissä. Omaa hyvinvointia pohtiva saa uutta suuntaa liikuntaan tai arjen jaksamiseen Ulpustudion hyvinvointivalmennuksessa Helsingissä.

Kauneutta ja hyvinvointia

Kasvohoito on takuuvarma lahja hemmottelua rakastavalle. KAJO Kauneushuone Helsingissä ja Kauneushuone Kirsi Ritosalo Mikkelissä tarjoavat ihanan hetken kauneudenhoitoon. Mikkelin vihkon hemmotteleva turvesaunahoito SaunanKauniilla on luonnollinen tapa rentoutua ja puhdistautua.

Second hand -naistenilta Naantalin Pikku Pariisissa irrottaa kaveriporukan arjesta vintage-muodin pariin. Helsingissä NVTS Photographyn ammattikuvaajan ikuistama potretti on voimauttava kokemus. Ja heille, joille ihmisen paras ystävä on kaikki kaikessa, Helsinki-vihkon Koirahieromo Wuf ja Haun koirahieronta luo hyvinvointia niin karvaiselle kaverille kuin omistajalle.

SaunanKaunis - turvesaunahoito
Second-hand naistenilta Pikku Pariisissa Naantalissa

Luonnon voimaa

Luonkosin luonnonkosmetiikkakurssilla Naantalissa valmistetaan ihonhoitotuotteita huippuraaka-aineista. Erähenkiset ruokahifistelijät saavat todellisen retkielämyksen Mikkelissä Villi Savon eräruokailussa. Saimaan kauneuteen johdattelee päiväretki Uhkuan kanooteilla. Turun saariston ihanaan tunnelmaan puolestaan vievät Villa Volaxin SUP-laudat.

Kulttuurielämyksiä

Mikkeli tarjoaa kulttuurinnälkäiselle monia vaihtoehtoja: VIP-elämyksen korkeakulttuuriin Mikkelin musiikkijuhlilla, rennompaan menoon liput Wanhan Sahan kulttuuriklubille, kuplivaa iloa Teatteriravintola ILOn näytöksessä tai konserttiliput Mikkelin kaupunginorkesterin kausinäytökseen. Turun kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan johdattavat Magni Mundin opastetut kävelykierrokset. Helsingissä Taidetöölön musiikin kokeilutunnilla saa kokeilla laulua, pianoa, kitaraa, viulua tai selloa. KokoTeatteri Helsingissä tarjoilee all inclusive -elämyksen teatterilleen tai Jazz Clubille.

Mikkelin Musiikkijuhlat 2022
VIP-teatteripaketti - KokoTeatteri

Elämyslahjat sopivat kenelle tahansa

Löytyisikö näistä vaihtoehdoista ratkaisu tämän vuoden lahjapähkäilyihin? City in a Box -elämyslahja on ajankohtainen, ekologinen ja laadukas paketti annettavaksi kenelle tahansa, sillä vihkon monipuolinen tarjonta takaa sen, että jokainen löytää sieltä mieleisensä elämyksen. Luksusta huokuviin lahjakuoriin on koottu houkutteleva paikalliskattaus aina kulinaristisista kursseista villeihin eräretkiin ja kaikkea siltä väliltä.

Parasta lahjavihjoissa on se, että sinun tarvitsee valita vain kaupunki – lahjansaaja saa valita itse, minkä elämyksen kaupungissa haluaa kokea.

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top