10 lahjaideaa isänpäiväksi – sydänverta, hikeä ja kyyneleitä

Jos ei ole varma siitä, mitä haluaa antaa elämyslahjaksi isälle, niin päivitimme avuksi vanhan ohjenuoran: miten olisi sydänverta, hikeä ja kyyneleitä? Jos jonkun näistä saa annettua kokemuksen sivutuotteena, tietää ainakin että päivä ei ole jättänyt kädenlämpöiseksi. 

Lahjaidea isänpäiväksi

City in a Box -lahjavihkoista löytyy monta mahdollisuutta saada isä itkemään, hikoilemaan tai vuodattamaan sydänverta. Tässä parhaat tärpit!

Sydänverta, ...

... hikeä, ...

... ja kyyneleitä:

Parhaimmillaanhan joku elämys voi tarjota kaikkia kolmea: esimerkiksi kukansidonta hävikkikukista on monelle niin uutta että hikikarpalot nousevat otsalle sorminäppäryyttä harjoitellessa ja piikit saattavat aiheuttaa tarvetta laastarille. Mutta kun kimput vapautetaan tekemään hyvää ja ne viedään ilahduttamaan vanhuksia hoitokodeissa, niin kenen silmät muka pysyvät kuivana?

Tärkeintä lienee, että tänäkin vuonna pyrimme antamaan eettisiä lahjoja: elämyksiä ja kestäviä valintoja, ei niinkään turhaa krääsää.

Ihanaa isänpäivää isille, isähahmoille ja isyydestä haaveileville. Pienen lapsen silmin teistä jokainen on muutaman pyöröovipyörähdyksen päässä supersankarista.

Muita tärppejä isänpäivälle lahjavihkoista: sisäsurffaus, brunssi, sisävesiristeily, olutmaistelu, artesaanikahvikurssi, konserttiliput, laulutunti, trampoliinipuisto ja viskihuonevierailu. Tutustu lahjavihkojen elämyksiin Helsingissä, Mikkelissä ja Saimaalla!

Shopping Cart
en_USEN
Scroll to Top