City in a Box

Shipping details

Yleistä kaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy City in a Box Oy. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkopalvelustamme osoitteesta cityinabox.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen jälkeen Paytrail-palvelun maksutapojen kautta. Toimituskulut eivät kuulu tuotteen hintaan, vaan veloitetaan erikseen osana tilausta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita arkipäivisin. Toimitusaika on normaalisti noin 2-4 arkipäivää sisältäen käsittely- ja postitusajan.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram). Toimitus on riippuvainen Postin toiminnasta ja toimitusaika voi olla normaalia pidempi mm. joulun alla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensimmäiseksi yhteyttä sähköpostitse hello@cityinabox.fi.

Palautukset osoitteeseen:
City in a Box Oy c/o Volat Oy
Nuijamiestenkatu 22, liikehuoneisto A
50100 Mikkeli

Liitä palautukseen nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Palautuksen lähetys tapahtuu omakustanteisesti. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle vihkon saavuttua palautusosoitteeseen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Maksunpalautukset suoritetaan aina tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut postituksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen hello@cityinabox.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tilaus- ja toimitusehdot – muuta

City in a Box Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä kerää tilausten yhteydessä erillistä henkilötietorekisteriä. Asiakkaan yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen. Yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Käyttämättä jääneitä lahjavihkoja ei voi palauttaa. Lahjavihkon palvelun lunastaminen määräajan puitteissa on asiakkaan vastuulla.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

en_USEN
Scroll to Top