City in a Box –

Q&A

1. Onko kyseessä lahjakortti?

Ei aivan, vaan lahjavihko. Toisin kuin lahjakortissa, oston tekijä ei tee päätöstä siitä, millaiseen palveluun tai yritykseen vihko lopulta käytetään. City in a Box -lahjavihkon käyttäjä valitsee itse haluamansa palvelun annetuista vaihtoehdoista ja lunastaa elämyksen vihkosta löytyvällä arvosetelillä. Hinta sisältää arvonlisäveron (24%). Verotuksen kannalta kyse on lahjakortista, ja alle 100 € lahjakortit ovat verottajan ohjeistuksen mukaisesti verovapaita lahjoja.

2. Mitä eroa on perusvihkolla ja tuplaelämysvihkolla?

Perusmalli City in a Box -lahjavihkoista on arvoltaan 49€. Valittu elämys lunastetaan arvosivulla, joka löytyy vihkon lopusta. Mikäli vihkon arvo on 95€, elämyksiä voi valita kaksi ja vastaavasti myös arvoseteleitä löytyy kaksi. Tuplavihkon voi käyttää myös samaan elämykseen vaikkapa puolison tai ystävän kanssa – tai nautiskella samasta elämyksestä itse kahteen kertaan.

3. Mistä voin ostaa lahjavihkon?

Voit ostaa lahjaksi palan kaupunkia helposti verkkokaupan kautta. Voit myös tutustua jälleenmyyntipisteisiimme kaupungeissa. Isommissa tilauksissa (yli 10 vihkoa) voit halutessasi olla yhteydessä myyntiimme hello@cityinabox.fi.

4. Onnistuuko laskutus?

Suuremmissa tilauksissa (yli 10 vihkoa) onnistuu myös laskutus. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myyntiimme hello@cityinabox.fi.

5. Tilaus- ja toimitusehdot

Löydät tilaus- ja toimitusehdot täältä ja verkkokaupan maksuehdot täältä. Verkkokaupan tilauksiin lisätään toimituskulut. Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille. Tilauksen yhteydessä annettuja asiakastietoja käytetään vain tilauksen hoitamiseen. Tilaustiedot jäävät käyttöömme vuodeksi kirjanpidollisten seikkojen takia. EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti asiakkaalla on oikeus kysyä, mitä tietoja hänestä tallennetaan.

6. Miten lahjavihko toimitetaan?

Lahjavihko toimitetaan postitse antamaasi osoitteeseen. Vihko postitetaan kahden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Voimme toimittaa lahjan myös suoraan saajan osoitteeseen. Postituskulut ovat molemmissa tapauksissa 3,60 € / lähetys. Halutessasi voit myös noutaa vihkon suoraan jälleenmyyjiltä.

7. Voinko tilata lahjan suoraan lahjansaajalle?

Kyllä! Tilauslomakkeen lisätietoja-kenttään voit kirjoittaa oman viestisi (max 160 merkkiä) lahjan saajalle. Kirjoitamme terveisesi käsin lahjakuoreen. Lahja on konkreettinen vihko, joka lähetetään postitse saajalle.

8. Miten lahjavihko käytetään?

Lahjavihkossa on runsas kourallinen erilaisia elämysvaihtoehtoja, joista lahjan käyttäjä saa valita yhden (tuplaelämysvihkosta kaksi, tai saman elämyksen kahdelle tai kahdesti). Elämykseen varataan aika vihkon ohjeiden mukaisesti. Palvelun saa lunastettua lahjavihkon avulla. Read more!

9. Kenelle lahjavihko sopii?

Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta lahjavihko sopii hienosti puolisolle, ystävälle, isovanhemmille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Vihkoa on myös viety mökkituliaiseksi tai ostettu itselle, jotta pääsee kokeilemaan helposti uutta. Tässä lahjassa malli, koko ja väri täsmää aina!

10. Mihin asti vihkot ovat voimassa?

Voimassaoloajan voi aina tarkistaa verkkokaupasta ennen tilausta. Se löytyy myös itse vihkosta. Tällä hetkellä myynnissä olevat vihkot ovat voimassa vuoden 2024 loppuun.

11. Minä tarjoan paikalliselämyksiä! Miten pääsen yritykseni kanssa vihkoon mukaan?

Lue lisää siitä, miksi ryhtyä palveluntarjoajaksi ja laita meille viestiä hello@cityinabox.fi, niin jutellaan lisää.

Eikö sopivaa kysymystä ja vastausta löytynyt?

Saat vastauksen ottamalla yhteyttä osoitteeseen hello@cityinabox.fi.

The Coolest Gift in Town.

Shopping Cart
en_USEN
Scroll to Top