Teatteriravintola ILO, Tornimäki HupiSki, Mikkelin kaupunginorkesteri, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, BAHN parturi-kampaamo, Yoga Studio Mikkeli, Anttolanhovi, Mikkelin keilahalli

City in a Box Mikkeli

Lahjavihkossa on kahdeksan erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on konkreettinen vihko, joka toimitetaan postitse tilauksen jälkeen antamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

Näytös Teatteriravintola ILO:ssa

Teatteriravintola ILO ravistelee nauruhermoja ja hivelee makunystyröitä Mikkelissä aivan uudella tavalla. ILOssa kohtaavat Suomen teatteritaivaan huippuammattilaiset ja vaikka kokkejakin on monta, soppa senkuin vain paranee. Tutustu verkkosivuillamme tämän hetken ohjelmistoon ja varaa yksi lippu haluamaasi näytökseen.

Laskettelun riemua Tornimäellä

Laskettelukeskus Tornimäki on hyvän tuulen ja täyden palvelun laskettelukeskus vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Upeasti hoidetut rinteet, street sekä ilmainen lastenmaan pulkkamäkineen tarjoavat loistavat puitteet mukavan talvipäivän viettoon. Tällä lahjalla saat kolmen tunnin hissiliput ja välinevuokran puoleen hintaan.

Lippu Mikkelin kaupunginorkesterin konserttiin

Mikkelin kaupunginorkesteri on Mikkelin kaupungin ylläpitämä kunnallinen jousiorkesteri. Vuodesta 2012 orkesterin ylikapellimestarina toimii Sasha Mäkilä. Mikkeliin perustettiin orkesteri vuonna 1903. Harrastajaorkesterin toimintaa ohjasivat kuukausipalkkaiset kapellimestari ja konserttimestari. Tällä lahjalla saat lipun valitsemaasi kaupunginorkesterin konserttiin.

Hemmotteluhetki Kauneushuone Kirsi Ritosalossa

Kauneushuone Kirsi Ritosalo hoitaa ihoasi asiakaslähtöisesti. Ritosalo on suosittu kosmetologi ja tuttu näky yhteistyössämme jo vuosien ajan. Kauneushuone hemmottelee sinua kiireettömällä tunnelmalla ja laadukkaalla palvelulla. Lahjaksi saat ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun). Kestovärjäys tuo mukavaa piristystä arjen rutiineja helpottamaan.

Parranmuotoilu BAHN parturi-kampaamossa

Anna lähimmäisellesi hetki aikaa rentoutua parranajon merkeissä tunnelmallisessa miljöössä! Bahnin tarjoama parranajo on 30 minuutin pituinen palvelu, joka pitää sisällään parranmuotoilun, joka toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti koneella ja/tai veitsellä ajaen.

Joogatunteja Yoga Studio Mikkelistä

Yoga Studio Mikkeli on urbaani, sielukas ja lämminhenkinen joogastudio Mikkelin keskustassa. Joogan ääressä on helppo rauhoittua ja karistaa kiireet kehosta ja mielestä. Studion verkkotunnit tarjoavat laadukkaita joogaharjoituksia, jotka tukevat kokonaisvaltaista, tasapainoista ja monipuolista joogaharjoitusta. Tällä lahjalla saat kahden kuukauden nettijoogat.

Illallinen Anttolanhovissa

Luonnonkaunis ympäristö Saimaan rannalla, vain puolen tunnin matkan päässä Mikkelin keskustasta, tarjoaa upeat puitteet virkistäytymiseen ja hemmotteluun.  Keskelle Itä-Suomea on helppo saapua mistä suunnasta tahansa ja levänneenä on hyvä jatkaa matkaa suuntaan jos toiseenkin. Tällä lahjalla saat illallisen yhdelle Anttolanhovin tunnelmallisessa ravintolassa.

Hohtokeilausta Mikkelin Keilahallissa

Kuka tekee ensimmäisen täyskaadon? Hohtokeilaus on takuuvarmasti hauska illanviettotapa. Lahja sisältää hohtokeilausradan tunniksi sekä välinevuokrauksen. Radan käyttäjämäärää ei ole rajoitettu ja on siis suuremmallekin porukalle sopiva. Lahja sisältää hohtokeilausradan ja välinevuokrat tunniksi