Tertin Kartano, Laulumo, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Luontotaipale, Hyvinvointipalvelut Jussila, Kirjalan kahvipaahtimo, Mikkelin Palloilijat, GalleriAri, Kova Production, St Michel-ravit

Mikä City in a Box Mikkeli?

Mikkelin lahjavihkossa on kymmenen erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on kaunis vihko, joka toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

City in a Box Mikkeli -lahjavihkosta löytyy seuraavat palvelut:

Ruokahemmottelua Tertin Kartanolla

Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja.

Lahjaan kuuluu lounas tai brunssi kahdelle Tertin hurmaavassa kahvilaravintolassa.

Laulumon lauluvalmennusta

Laulumossa pääset turvallisessa ympäristössä ja kannustavassa ilmapiirissä laulamaan ja tutustumaan omaan ääneesi ja omiin vahvuuksiisi laulajana. Voittamaan pelkoja ja löytämään uusia kanavia tulkita tunteitasi.

Lahja sisältää lauluvalmennusta kahdelle hengelle (1.5h) tai kaksi lauluvalmennusta yhdelle hengelle (2 x 45min).

Kasvohoito Kauneushuone Kirsi Ritosalossa

Kauneushuone Kirsi Ritosalo hemmottelee ihoasi juuri sinulle sopivasti. Tarvittaessa hoito voidaan muokata sinulle sopivammaksi Kirsin asiantuntemuksella. Kauneushuoneen seesteinen tunnelma rentouttaa ja täällä voit pysähtyä hetkeksi hellimään itseäsi.

Lahjan sisältämä kasvohoito sopii monelle erilaiselle ihotyypille sekä myös miesten ihonhoitoon.

Ratsastustunti Luonto-Taipaleella

Oletko ikinä ajatellut katselevasi Suomen luontoa hevosen selästä? Voit kirjaimellisesti reippailla arjen yläpuolella luonnon maisemissa kaikkina vuodenaikoina. Rauhalliset ja luotettavat Luonto-Taipaleen monitoimihevoset vievät sinut retkelle turvallisesti. Jokainen tunti räätälöidään osallistujien mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja reipasta mieltä.

Lahja sisältää yhden tunnin ratsastustunnin kahdelle.

Kehonkoostumusmittaus Hyvinvointipalvelut Jussilassa

Hyvinvointipalvelut Jussila haluaa mahdollistaa hyvinvointi ihan meidän jokaisen tavallisen tyypin tavallisessa arjessa. Kehonkoostumusmittaus on tieteellinen ja rehellinen kuvaus siitä, miten kehosi tällä hetkellä voi ja millaisilla konkreettisilla muutoksilla voit pitää itsestäsi parempaa huolta.

Lahjaan kuuluu paitsi kehonkoostumusmittaus kahdelle henkilölle, myös tulosten henkilökohtainen läpikäyminen kokeneen valmentajan johdolla.

Artesaanikahvikurssi Kirjalan kahvipaahtimossa

Kahvinystävän nautiskeluhetki! Kirjalan kahvipaahtimo tarjoaa artesaanikahvia sanan varsinaisessa merkityksessä. Kurssilla opetellaan paitsi tekemään kahveja myös tunnistamaan niiden eroja tuoksujen ja makujen maailmassa.

Lahjaan kuuluu kahdelle hengelle räätälöity artesaanikahvikurssi (1-2h).

Sarjalippu Mikkelin Palloilijoiden peleihin

Mikkelin Palloilijat on perustettu vuonna 1929, lähinnä innokkaiden koulupoikien toimesta. Seura on siitä lähtien ollut merkittävä toimija jalkapallon saralla Mikkelissä. Laaja-alainen ja laadukas juniorityö on seuran toiminnan perusta, jonka varaan on hyvä rakentaa tulevaisuuden menestystarina.

Lahjaan kuuluu kuuden lipun sarja Mikkelin palloilijoiden kotipeleihin.

Galleriakierros yksillä GalleriArissa

Perjantai-afterworkit sinulle ja kolmelle kaverillesi viehättävässä GalleriArissa. Saatte nautiskella taiteesta ja oluista eksklusiivisesti tunnin ajan klo 17-18, sillä galleria suljetaan muilta vierailta käyntinne ajaksi.

Lahja sisältää galleriakierroksen GalleriArin kuukausittain vaihtuvassa taidenäyttelyssä sekä neljä legendaarista ArtSoppa-olutta.

Etäpakopeli Kova Productionilta

BLUE TRAIN Olette lähteneet junalla reissuun halki Euroopan kunnes matka saa yllättävän käänteen. Mitä junassa oikein tapahtuu? Audiopakopelit ovat etäyhteydellä pelattavia pakopelejä. Tähän seikkailuun tarvitset vain puhelimen, kynän ja paperia. Pelissä tulette tarvitsemaan perinteisen pakopelin tapaan loogista päättelykykyä.

Lahja sisältää yhden etäyhteydellä pelattavan pakopelin.

Pääsyliput St Michel raveihin 17.-18.7.2021

Etelä-Savon kansainvälisestikin poikkeuksellinen tapahtuma tarjoaa vauhtia ja uusia kokemuksia esimerkiksi ravipelien maailmassa. Mikkelin ravirata on tunnettu yhtenä maailman nopeimmista radoista. Tule viettämään loistavaa kesäviikonloppua vauhtijuhlaan.

Lahja sisältää pääsyliput kahdelle koko St Michel-viikonlopuksi (17.-18.7.2021).