Tertin Kartano, Laulumo, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Luontotaipale, Hyvinvointipalvelut Jussila, Kirjalan kahvipaahtimo, Mikkelin Palloilijat, GalleriAri, Kova Production, St Michel-ravit

Lisätietoja lahjoista

Lahjavihkossa on kymmenen erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on konkreettinen vihko, joka toimitetaan postitse tilauksen jälkeen antamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

Tertin Kartano
Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Lahjaan kuuluu lounas tai brunssi kahdelle Tertin hurmaavassa kahvilaravintolassa.

Laulumo
Laulumossa pääset turvallisessa ympäristössä ja kannustavassa ilmapiirissä laulamaan ja tutustumaan omaan ääneesi ja omiin vahvuuksiisi laulajana. Voittamaan pelkoja ja löytämään uusia kanavia tulkita tunteitasi. Lahja sisältää lauluvalmennusta kahdelle hengelle (1.5h) tai kaksi lauluvalmennusta yhdelle hengelle (2 x 45min).

Kauneushuone Kirsi Ritosalo
Kauneushuone Kirsi Ritosalo hemmottelee ihoasi juuri sinulle sopivasti. Lahjan sisältämä kasvohoito sopii monelle erilaiselle ihotyypille sekä myös miesten ihonhoitoon. Tarvittaessa hoito voidaan muokata sinulle sopivammaksi Kirsin asiantuntemuksella. Kauneushuoneen seesteinen tunnelma rentouttaa ja täällä voit pysähtyä hetkeksi hellimään itseäsi.

Luonto-Taipale
Tervetuloa taivaltamaan luontoon Suomenhevosen selässä.
Oletko ikinä ajatellut katselevasi Suomen luontoa hevosen selästä? Voit kirjaimellisesti reippailla arjen yläpuolella luonnon maisemissa kaikkina vuodenaikoina. Lahja sisältää yhden tunnin ratsastustunnin kahdelle. Rauhalliset ja luotettavat Luonto-Taipaleen monitoimihevoset vievät sinut retkelle turvallisesti. Jokainen tunti räätälöidään osallistujien mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja reipasta mieltä.

Hyvinvointipalvelut Jussila
Hyvinvointipalvelut Jussila haluaa mahdollistaa hyvinvointi ihan meidän jokaisen tavallisen tyypin tavallisessa arjessa. Kehonkoostumusmittaus on tieteellinen ja rehellinen kuvaus siitä, miten kehosi tällä hetkellä voi ja millaisilla konkreettisilla muutoksilla voit pitää itsestäsi parempaa huolta. Lahjaan kuuluu paitsi kehonkoostumusmittaus kahdelle henkilölle, myös tulosten henkilökohtainen läpikäyminen kokeneen valmentajan johdolla.

Kirjalan kahvipaahtimo
Kahvinystävän nautiskeluhetki! Kirjalan kahvipaahtimo tarjoaa artesaanikahvia sanan varsinaisessa merkityksessä. Lahjaan kuuluu kahdelle hengelle räätälöity artesaanikahvikurssi, joka kestää tunnista kahteen. Kurssilla opetellaan paitsi tekemään kahveja myös tunnistamaan niiden eroja tuoksujen ja makujen maailmassa.

Mikkelin Palloilijat
Mikkelin Palloilijat on perustettu vuonna 1929, lähinnä innokkaiden koulupoikien toimesta. Seura on siitä lähtien ollut merkittävä toimija jalkapallon saralla Mikkelissä. Laaja-alainen ja laadukas juniorityö on seuran toiminnan perusta, jonka varaan on hyvä rakentaa tulevaisuuden menestystarina. Lahjaan kuuluu kuuden lipun sarja Mikkelin palloilijoiden kotipeleihin.

GalleriAri
Perjantai-afterworkit sinulle ja kolmelle kaverillesi viehättävässä GalleriArissa. Lahja sisältää galleriakierroksen GalleriArin kuukausittain vaihtuvassa taidenäyttelyssä sekä 4 kappaletta GalleriArin legendaarista ArtSoppa-olutta. Saatte nautiskella taiteesta ja oluista eksklusiivisesti tunnin ajan klo 17-18, sillä galleria suljetaan muilta vierailta käyntinne ajaksi.

Kova Production
BLUE TRAIN Olette lähteneet junalla reissuun halki euroopan kunnes matka saa yllättävän käänteen. Mitä junassa oikein tapahtuu? Audiopakopelit ovat etäyhteydellä pelattavia pakopelejä. Tähän seikkailuun tarvitset vain puhelimen, kynän ja paperia. Pelissä tulette tarvitsemaan perinteisen pakopelin tapaan loogista päättelykykyäkuohuvan. Toisinaan ravintola on varattu yksityistilaisuuksille eli tarkistathan aikataulun ennen tuloasi.

St Michel 17.-18.7.2021
Lunasta pääsyliput kahdelle koko St Michel-viikonlopuksi (17.-18.7.2021). Etelä-Savon kansainvälisestikin poikkeuksellinen tapahtuma tarjoaa vauhtia ja uusia kokemuksia esimerkiksi ravipelien maailmassa. Mikkelin ravirata on tunnettu yhtenä maailman nopeimmista radoista. Tule viettämään loistavaa kesäviikonloppua vauhtijuhlaan.