Untuva Hyvinvointipalvelut, CrossFit Pieksämäki, Jalkahoito- ja kauneuspalvelut Hellimö,  LemmikkiSpa Häntähirmut, Sipisaund Oy, Häkärinteet Oy, XStreams, SavoCycles, Hilpeä Hospodar, Kova Production

City in a Box Pieksämäki

Pieksämäen lahjavihkossa on kymmenen erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on kaunis vihko, joka toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

City in a Box Pieksämäki -lahjanvihkosta löytyy:

Untuva Hyvinvointipalvelut
Nauti kolmesta sukelluksesta äänen ja hiljaisuuden hemmotteluhetkeen. Äänimaljarentoutus on upea tapa rauhoittua, rentoutua ja olla läsnä ainutlaatuisessa äänimaailmassa. Pysähdy hetkeksi antamaan kehollesi hyvin ansaittu lepotauko. Yhteensä kolme hemmotteluhetkeä voi olla yhden tai useamman ihmisen käyttämät.

CrossFit Pieksämäki
Haasta itsesi ja ystäväsi kolmeen erilliseen tutustumiskäyntiin CrossFit -treeneihin! CrossFit on monipuolisesti kehon fyysisiä ominaisuuksia kehittävä kiertoharjoittelumuoto. CrossFit harjoittelussa on tarkoitus käyttää ihmisen luonnollisia liikeratoja ja koko kehoa kuormittavia liikkeitä. CrossFit sopii kaikille, sillä liikkeet sovelletaan jokaiselle henkilökohtaisesti sopiviksi!

Jalkahoito- ja kauneuspalvelut Hellimö
Anna itsellesi lahjaksi valoimpulssihoidon aloituskerta ja tule hemmottelemaan itseäsi pieneen, rauhalliseen hoitolaamme. Valoimpulssihoito käy pysyvämpään karvanpoistoon (esim. kasvot, kainalot, bikinialue), couperosaan, ruusufinniin, akneen, ryppyihin, kiinteyttämään ja pigmenttiläiskiin.

LemmikkiSpa Häntähirmut
Hemmottele rakasta lemmikkiäsi ja lisää hänen hyvinvointiaan ihanalla spa-elämyksellä. Hemmotteluhetki sisältää tassumanikyyrin (kynsien leikkaus ja tassujen rasvaus luomutassuvahalla), harjauksen ja hieronnan.

Sipisaund Oy
Tunnollinen autonomistaja huoltaa ja pesee kulkupeliään säännöllisesti. Kiiltävä ja puhdas auto näyttää hyvältä, mutta myös kestää naarmuttomana ja ruostumattomana pitempään. Anna ammattilaisten hoitaa autosi ulkopesu ja vahaus.

Häkärinteet Oy
Vietä ystävän kanssa päivä talviurheilun parissa! Häkärinteet on koko perheen laskettelukeskus Hankasalmella. 13 rinnettämme ja offpiste-rinne sekä Häkä Snow Park tarjoavat lumisia elämyksiä kaikenikäisille vasta-alkajista vauhtihirmuihin. Lastenrinteessä pääsee turvallisesti liikkeelle, ja tarvittaessa asiantunteva hiihdonopetus opastaa perusasioissa. Kokeneemmille laskijoille Häkällä on tarjolla kehuttu street sekä uusi Vauhtirossirinne. Tällä lahjalla saat hiihtohissilipun kahdelle.

XStreams
Lähde ystävän kanssa lumikenkäilemään koko päiväksi! Lumikenkäily on yksi upeimmista tavoista nauttia taianomaisesat talviluonnosta. Lumikengin voi liikkua ja seikkailla melkeinpä missä tahansa talvisessa luonnossa. Super TrimAlp lumikenkien kantavuus on huippuluokkaa ja se käy kaikenlaisiin kenkiin. Tällä lahjalla saat lumikegät yhdeksäksi tunniksi kahdelle.

SavoCycles
Vietä vauhdikas päivä ystävän kanssa uuden ja vauhdikkaan lajin parissa! Fatbike on turvallinen ja helppo tapa tutustua lähimaastoon ja maastopyöräilyn maailmaan. Fatbike sopii hyvin monenlaisille kuntoilun ystäville: voit itse määrittää haluatko vauhdin hurmaa vai leppoista köröttelyä. Pyörämme ovat laadukkaita, turvallisia ja erinomaisessa kunnossa – ajamisen nautinto on taattu! Tällä lahjalla saat pyörät vuokralle kahdelle neljän tunnin ajaksi.

Hilpeä Hospodar
Nautiskele Ala Cartestamme suosittu illallisemme: Valitse itse alkuruoka ja pääruokana toimii kehuttu burgeri -ateriamme. Aateloimme iltasi pullollisella talon viiniä! Ala Carte on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin ellei toisin ilmoiteta.  Tarkista mahdolliset poikkeukset Facebookistamme!

Kova Production
BLUE TRAIN Olette lähteneet junalla reissuun halki euroopan kunnes matka saa yllättävän käänteen. Mitä junassa oikein tapahtuu? Audiopakopelit ovat etäyhteydellä pelattavia pakopelejä. Tähän seikkailuun tarvitset vain puhelimen, kynän ja paperia. Pelissä tulette tarvitsemaan perinteisen pakopelin tapaan loogista päättelykykyä ja yhteistyötä. Peli kestää 60 minuuttia, mutta pelihetkeen kannattaa varata aikaa 1,5h.