Osta lahjaksi pala Saimaata! Mukana vihkossa: Sodan ja rauhan keskus Muisti, Mikkelin Musiikkijuhlat, Lusto – Suomen Metsämuseo, Matkailukeskus Harjun Portti, Wanha Mannila, Vip Cruise, Opas Tiina / Your Spirit Guide of Saimaa, Korpi Eninkoski, Karvilan panimo

Mikä City in a Box Saimaa?

Saimaan lahjavihkossa on yhdeksän erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on kaunis vihko, joka toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

City in a Box Saimaa -lahjanvihkosta löytyy:

Sodan ja rauhan keskus Muisti

Sodan ja rauhan keskus Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Muistin näyttelyt perustuvat vahvasti vuorovaikutteisuudelle ja digitaalisuudelle. Näyttelyissä kerrotaan tutkittuun tietoon pohjautuen sodan vaikutuksesta yksilöön ja yhteiskuntaan.  Muisti on niille, joita sodan historia kiinnostaa, ja erityisesti niille, joita se ei kiinnosta.

Lahjaan kuuluu 75 minuutin opastus Muistin ja Päämajamuseon näyttelyihin. (lippu erikseen)

Mikkelin Musiikkijuhlat

Mikkelin Musiikkijuhlat yhdistää vanhoja traditioita, klassisen musiikin mestariteoksia, uusia kokeiluja interaktiivisen ja visualisoidun musiikin parissa, sekä mukavaa yhdessäoloa luentojen, seminaarien ja oheistapahtumien parissa. Mikkelin Musiikkijuhlat on järjestetty Mikkelin alueella vuodesta 1992 alkaen. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Mariinski-teatterin ylikapellimestari, maestro Valeri Gergijev.

Lahjaan kuuluu VIP-lippu iltapäiväkonserttiin. Sisältää lipun hyvältä paikalta, käsiohjelman ja väliaikatarjoilun.

Lusto – Suomen Metsämuseo

Lähde matkalle ihmisen ja metsän yhteiseen historiaan
Suomen Metsämuseo Luston monipuolinen näyttelytarjonta antaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

Lahjaan kuuluu pääsyliput museoon kahdelle hengelle ja puolen tunnin suomenkielinen näyttelyopastus erikoisnäyttelyihin.

Matkailukeskus Harjun Portti

Matkailukeskus Harjun Portti on ympärivuotinen matkailukohde Punkaharjulla, joka tarjoaa ympärivuotisia luontoelämyksiä harjualueella. Lähde tutustumaan kansallismaiseman saloihin, mihin vuoden aikaan tahansa.

Lahjaan kuuluu fatbike-vuokraus kahdelle hengelle kolmeksi tunniksi / retkiluistelupaketti kahdelle päiväksi käyttöön.

Wanha Mannila

Tervetuloa lomailemaan ja viettämään aikaa maalle. Wanha Mannilan maatila (ent. Majoitus Hepokatti) tarjoaa puitteet viihtyisille maatilalomille ja päiväretkille Punkaharjulla, historiallisen harjualueen kupeessa. Mielestämme rentouttava maatilaloma sisältää sopivassa suhteessa lepoa ja virikettä maalaismiljöössä sekä maukkaan aamiaisen hyvässä seurassa.

Lahjaan kuuluu 1 hengen/1 vrk majoitus aitassa aamiaisella. (saatavilla kesä-elokuussa)

Vip Cruise

Risteily upealla höyrylaivalla suuntaa Savonlinnan etelänpuoleiseen labyrinttimaiseen Savonlinnan saaristoon. Matka käy läpi kapeikkojen, lukuisten saarien lomasta ja ohittaa keskiaikaisen Olavinlinnan juuri sopivalta kuvausetäisyydeltä.

Lahjaan kuuluu teemaristeily höyrylaivalla kahdelle.

Your Spirit Guide of Saimaa

Lähde seikkailulle Saimaan saaristoon, Luonterin kalliovuorille saarien ja luotojen labyrinttiin. Koe luonnon rauha ja mystiikka omatoimisesti. Omatoimireitit on suunniteltu eritasoisille kulkijoille, niin maalla kuin vesillä. Valmiiksi suunnitellut reitit tukevat mindfullness -tyyppistä mielen rauhoittamista luonnon avulla.

Lahjaan kuuluu kaksi kajakkia varusteineen päiväksi.

Korpi Enonkoski

Korpi Enonkosken Bistro, Guesthouse & Maitolaituri on ainutlaatuinen kokonaisuus 30 km päässä Savonlinnasta keskellä Enonkosken kirkonkylää luonnon ympäröimänä. Aktiviteetit, luonnonrauha, puhtaista lähellä tuotetuista raaka-aineista rakkaudella tehdyt ruuat ja leivonnaiset, kotimaiset Puotituotteet ja Karvilan panimon kanssa tehty yhteistyö luovat pohjan mieleenjäävälle vierailulle meillä.

Lahjaan kuuluu yhden yön yöpyminen ja aamiainen Korvessa yhdelle tai kahdelle.

Karvilan panimo

Karvilan Panimo on aito korpipanimo. Luomme suodattamattomia luonnollisia oluita, joissa kaikki olueen kuuluvat täyteläiset maut ovat tallella. Kuten aitoon korpiolueen kuuluu, tehdään se oman kaivon raikkaasta vedestä Savon korpimaiden rauhassa – kiireiltä kaukana.

Lahjaan kuuluu opastettu olutmaistelu kahdelle Korpi Enonkosken Bistrossa maisteluannoksin ryyditettynä.