City in a Box

City in a Boxin taustalla vaikuttaa yrittäjähenkinen tiimi, joka liputtaa vahvasti elämysten, ilahduttamisen ja kotiseuturakkauden puolesta.

Tarina

Tarinamme alkaa syksyllä 2013, kun Mikkelissä kehitettiin ensimmäinen Kaupunki lahjaksi -lahjavihko. Vihkossa valinnanvapaus yhdistyy elämyksiin ja paikallisuuteen. Vihko keräsi suosiota ja vakiintui paikalliseksi elämyslahjaksi erityisesti yritys- ja merkkipäivälahjana. Se vakiinnutti paikallisesti asemansa kotiseuturakkauden soihdunkantajana.

Kasvumahdollisuus ja potentiaali olivat silmiinpistävät. Vuonna 2020 palvelu uudistui uuden tiimin ja brändiuudistuksen voimin. Tahtotila oli kirkas: kasvaa ja vaikuttaa yhä suuremmalle yleisölle. Syntyi City in a Box Oy – lahjavihko paikallisiin elämyksiin. Nykyisellä tiimillämme liputamme vahvasti elämysten, ilahduttamisen ja kotiseuturakkauden puolesta.

Arvot

Paikallisuus
Vannomme kotiseuturakkauden nimeen. Meille se merkitsee yhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja kotoisuutta.

Yrittäjyys
Rummutamme yrittäjyyden puolesta. Se tarkoittaa innostusta, uskallusta ja kunnianhimoa. Ilman yrittäjyyttä ja yrittäjähenkisyyttä maailma ympärillämme ei parane.

Ekologisuus
Valitsemme vastuullisuuden ja planeetan. Yhä harvempi kaipaa elämäänsä lisää materiaa. Aineettomat muistot ja elämykset ovat paljon arvokkaampia.

Elämyksellisyys
Kierrämme tavallisuuden kaukaa. Me tunnumme, näytämme, maistumme ja tuoksumme ihan joltain muulta kun kaurapuurolta arkiaamuna.

Tiimi

Visa
Toimitusjohtaja
Visa Valkonen

050-3737010

visa.valkonen@cityinabox.fi

Kasvuosaaja, joka pitää huolen että viidakkorumpu soi ja elämysvihkoja riittää kansalle.

Eevamari
Brändi
Eevamari Lahtinen

Luova nero, joka varmistaa että elämysvihko on ilo saada ja vielä suurempi ilo antaa.

Saara
Verkostot
Saara Vauhkonen

Fiiliksen kuningatar, joka vastaa mm. elämyskumppaneiden koordinoinnista, uusista aluevaltauksista ja laskutuksesta.

Vilja
Liiketoiminta
Vilja Hannula

Yleinen tyyppi, joka häärää kasvun, asiakaskokemuksen ja myynnin leikkauspisteessä.

Elina
Advisor
Elina Hölttä

Paikalliselämysten sanansaattaja, jonka draivista koko lahjavihkon konsepti on aikoinaan Mikkelissä syntynyt. Monitoimiosaaja ja kokemuksen syvä rintaääni tiimille.

Sara
Digitaaliset kanavat
Sara Jalkanen

Digiviestinnän velho, jonka näppärissä näpeissä verkkopalvelut toimivat, kehittyvät ja uudistuvat aina tilanteen mukaan.

fiFI
Scroll to Top