City in a Box

anna lahjaksi pala kaupunkia

City in a Box on lahjavihko, jossa on huolella valittu kokoelma aineettomia paikalliselämyksiä. Elämysvihko vannoo kotiseuturakkauden nimeen: se on ajankohtainen, ekologinen ja laadukas lahja annettavaksi kenelle tahansa.

Onko käsissäsi City in a Box -lahjavihko?

Näin se toimii

1. Tutustu lahjavihkon elämyksiin kaikessa rauhassa, ja valitse niistä haluamasi. Mitä sinä haluaisit kokeilla?

2. Varaa ohjeiden mukaan aika valitsemaasi elämykseen. Kerro varauksen yhteydessä, että sinulla on City in a Box -lahjavihko käytettävissä.

3. Ota lahjavihko mukaan elämykseen. Vihkon lopusta löytyvä arvosivu toimii elämyksen pääsylippuna.

4. Nauti elämyksestäsi!

Lyhyesti City in a Box -lahjavihkosta

Kullekin City in a Box -alueelle on olemassa oma lahjavihkonsa. Kustakin vihkosta löytyy valikoima huolella valittuja paikalliselämyksiä. Elämykset vaihtelevat laidasta laitaan, mutta niitä yhdistää aineettomuus, paikallisuus ja korkea laatu. Riippuen siitä, onko vihkon arvo 49€ vai 98€, se toimii pääsylippuna yhteen tai kahteen elämykseen. Tuplavihko on mukava käyttää samaankin elämykseen, vaikkapa puolison tai ystävän kanssa.

Vihko ilahduttaa käyttäjäänsä kolmesti matkansa aikana: ostettaessa, annettaessa ja käytettäessä. Monipuolisuutensa vuoksi kuka tahansa löytää vihkosta jotain uutta ja kutkuttavaa kokeiltavaksi. Vihkoja annetaankin paljon esimerkiksi ystävälle tai perheenjäsenelle merkkipäivälahjaksi. Myös monet vastuullisuuteen panostavat yritykset ostavat vihkoja henkilöstö- tai yrityslahjoiksi.

Lahjavihkon takana

Tutustu tarinaamme, tiimiimme ja arvoihimme

Olipa kerran . . .
Lue City in a Boxin tarina! Kerromme myös keitä olemme ja millaiset ovat arvomme.

fiFI
Scroll to Top