Mitä ystävänpäivälahjaksi elämämme tärkeille ihmisille?

Tämä se mietityttää monia meistä 14.2. lähestyessä: mikä olisi kiva ja yllätyksellinen ystävänpäivälahja rakkaalle – puolisolle, miehelle, vaimolle, perheenjäsenelle tai ystävälle? 

City in a Box lahjavihko

Taasko etsit verkosta ystävänpäivälahjaideoita tuskastuneena? Yleensä mietityttää myös se, että kaikilla on jo tavaraa nurkat pullollaan.

Unohdetaan tänä vuonna tavaralahjat ja valitaan ekologinen ja paikallinen elämyslahja. Tuplaelämysvihkon tarjoamia elämyksiä voivat lahjan antaja ja saaja käyttää yhdessä. Yhteinen elämys ystävän tai rakkaan kanssa tuo iloa elämään ja jättää molemmille ikuisen muiston.

Lähetä elämysvihko ystävänpäiväkorttina!

Jos aiemmin olet lähettänyt ystävällesi ystävänpäiväkortin, voit nyt korvata sen elämyslahjavihkolla. Jos tapaaminen ei tänä vuonna syystä tai toisesta onnistu, tilaa lahjavihko näppärästi verkkokaupasta suoraan ystävän osoitteeseen.

Miksi antaa ystävänpäivälahjaksi elämys?

Koskaan ei voi myöskään korostaa liikaa ystävyyden elämää parantavia vaikutuksia. Tutkitusti nimittäin kokemusten jakaminen ystävän kanssa luo merkityksiä omassa elämässämme tapahtuville asioille. Lisäksi yhdessäolo parantaa hyvinvointia ja helpottaa stressiä. Luottamuksellinen ystävyyssuhde auttaa vastoinkäymisistä toipumisessa.

Elämyslahjavihko toimii Helsingissä, Mikkelissä ja Saimaalla tarjoten paikallisia, ajankohtaisia ja ainutlaatuisia elämyksiä. Valitessasi elämysvihkon ystävänpäivälahjaksi sinä:

 •  tuet paikallista yrittäjyyttä
 •  minimoit virheelliset lahjaostot
 •  luot mieleenpainuvia muistoja
 •  annat valinnanvapautta lahjan saajalle

Elämyslahjavihkon elämyksistä löytyy monia kivoja, yllätyksellisiä ja todennäköisesti ennenkokemattomia juttuja, joita ystävän tai oman rakkaansa kanssa olisi kiva kokeilla ja kokea.

Mitä se ystävänpäivälahja voisi olla?

Tässä muutamia vinkkejä mitä ystävän tai rakkaan kanssa voisi kokea ja tehdä.

Mitä tehdä ja kokea yhdessä Helsingissä?

 1. Oletko koskaan käynyt ammattilaisen valokuvattavana muutoin kuin koulukuvissa tai passia varten? Tuskin on ystäväsikään. Studiokuvaus tai kuvaushetki Tuomarinkylän idyllissä voi olla hauska hassutteluhetki ja kuva sen mukainen. Ammattitaidolla otetut kuvat jäävät elämään pitkäksi aikaa.
 2. Kahvin ystävä ilahtuu varmasti baristan alkeiskurssista. Opitte perusteet kahvijuomista ja käyttämään espressokonetta. Tällä kurssilla on myös selvä vaikutus terveyteen: ystävän kanssa vietetty aika parantaa ja edistää henkistä hyvinvointia ja lieventää stressiä, ja kahvinjuonnin on todettu korjaavan mm. lähimuistia.
 3. Kokoteatterin Vip-teatteripaketti tarjoaa elämyksiä musiikin ja teatterin ystäville.  Musiikin ystävä nauttii  Timo Tuomisen energisestä illasta Jacques Brelin mestariteoksien parissa. Tätä kokemusta ei ole tarjolla kovin usein, joten pidä kiirettä, jos haluat kokea jotain näin uniikkia.

Mitä tehdä ja kokea yhdessä Mikkelissä?

 1. Brunssi tai lounas yhdessä rakkaan kanssa ihastuttavassa Tertin kartanossa? Kyllä kiitos. Tertin kartano on tunnettu herkuistaan ja suosii tietenkin lähiruokaa.  Eikä ole hassumpi idea jäädä Tertin kartanon idylliseen hotelliin yöksi…
 2. Luontokipinä on retkeilyn perustaitojen opettelua nuotiokahvien äärellä avotulen lämmössä. Voit osallistua tähän elämykseen mihin vuodenaikaan vaan, osallistuminenhan on vain pukeutumiskysymys. Luontokipinä sopii kaikille kuntoon ja ikään katsomatta.
 3. Padel on sekoitus tennistä ja squashia ja hikeä. Kurssilla tutustut tämän huippusuositun lajin alkeisiin ja saat tuntumaa itse peliin. Entä jos padelista tulisikin uusi yhteinen harrastus sinulle ja ystävällesi? Se selviää vain testaamalla.

Mitä tehdä ja kokea yhdessä Saimaalla?

 1. Ota kajakki alle vuorokaudeksi ja lähde Saimaan saaristoon. Henkeäsalpaavat maisemat ja ihana rauha – parasta mindfulnessia ikinä.
 2. Vierailu Suomen Metsämuseossa Lustossa tuo uusia ajatuksia metsän ymmärtämiseen. Ammattitaitoinen opastus erikoisnäyttelyyn kruunaa tämän ainutlaatuisen museokäynnin. Tiedätkö muuten mitä lusto tarkoittaa?
 3. Oletko koskaan käynyt Korvessa? Jossain korvessa varmaankin, mutta et ehkä täällä Korvessa. Enonkosken Korpi – Saimaan äärellä tietenkin – on hurmaava retrotyylinen majatalo kauniin itäsuomalaisen luonnon keskellä. Korpi Bistro tarjoaa lähiruokaa – tietenkin.

Heräsikö mielenkiinto elämyslahjavihkoa kohtaan? Tässä oli vain muutamia poimintoja, vihkoista löydät lisää vaihtoehtoja yhteisiin hetkiin ystävän ja rakkaan kanssa.

Elämyslahjavihkot ehtivät hyvin perille, kun tilaat ne viimeistään 7.2. kätevästi verkkokaupastamme.

fiFI
Scroll to Top