Olen ollut mukana lahjavihkossa jo vuosia. Se on erinomainen konsepti ja yhteistyö on ollut hyvää! Olen saanut vihkon kautta uusia asiakkaita, joista osa ei ole koskaan kuullutkaan minusta tai ottaisi muuten kasvohoitoa.

Kirsi Ritosalo, hemmotteluelämyksien tarjoaja

Palveluntarjoajaksi?

City in a Box -passi on hurmaava lahjavihko, joka toimii arvolippuna yhteen ainutlaatuiseen elämykseen. Käytännössä kyseessä on kaupunkipassi, johon mukaan on valittu alueen parhaat elämystärpit. Lue lisää elämysvihkosta

Jokainen elämys vihkossa on yhden paikallisen yrityksen tuottama. Elämykset vaihtelevat laidasta laitaan – näin varmistamme, että yhdestä vihkosta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Mukana olevat yrityksiä yhdistää se, että ne ovat paikallisia, yrittäjähenkisiä ja vau-elämyksiä tuottavia. Meidän liiketoimintamme perimmäinen tarkoitus on toimia sisäänheittotuotteena yrityksille, joiden tiedämme edustavan kotiseutua parhaimmillaan ja joiden menestystä haluamme tukea.

Pelin henki on win-win-win: tavoitteemme on, että yrittäjä saa uusia asiakkaita ja runsaasti näkyvyyttä, asiakas saa upean paikalliselämyksen ja me saamme kasvattaa aineettomien lahjojen suosiota.

Palveluntarjoajan rooli on riskitön ja täynnä mahdollisuuksia. Kerromme mielellämme lisää. Pyydä lisätietoja palveluntarjoajan roolista

Seitsemän syytä olla palveluntarjoaja City in a Box -vihkossa:

Brändiarvo
Ole yksi harvoista ja valituista yrityksistä tässä kuratoidussa lifestyle-tuotteessa.

Näkyvyys
Markkinointikoneistomme tavoittaa tuhannet silmäparit, jotka pysähtyvät sinun palvelusi äärelle.

Uudet kokeilut
Riskitön tapa koeponnistaa uusia palvelukonsepteja.

Monikanavaisuus
Meidän rumpumme soi verkossa, kaduilla ja ihmisten arjessa – sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

Asiakashankinta
Olemme parhaimmillaan sisäänheittäjä asiakkaille, joita et muuten tavoittaisi.

Lisämyynti
Elämyksen yhteydessä on helppo myydä lisää tuotteita ja palveluita.

Vakioasiakkaat
Tyytyväiset asiakkaat palaavat uudelleen ja innostavat myös omaa lähipiiriään kokeilemaan palveluitasi.

Tällä hetkellä toimimme Helsingissä, Mikkelissä ja Saimaan seudulla. Seuraavan vuoden vihkojen alueita ei ole vielä vahvistettu. Laita viestiä, mikäli haluaisit omaan kotikaupunkiisi tai -seudullesi oman City in a Box -elämysvihkon.

Kysy lisää tai avaa keskustelu: hello@cityinabox.fi

Palveluntarjoajamme:

Saimme uusia asiakaskontakteja

City in a Box - makuelämyksien tarjoaja

Olemme saaneet lahjavihkon kautta paitsi uusia asiakkaita myös uusia taitoja elämysten tarjoajana. Maailma hukkuu materiaan, ja siksi vihkossa on ollut kiva olla mukana.

Anna Siitari, makuelämyksien tarjoaja

Shopping Cart