Paras äitienpäivälahja on yhdessä jaettu elämys

Äidit ja äitihahmot ympäri Suomen saavat jälleen sunnuntaina pienen juhlahetken kunniakseen. Kodeissa ympäri maata vedetään lippu sankoon ja äitienpäivälahjaksi viedään sänkyyn aamupalaa itse askarreltujen korttien kanssa. Moni liikuttuu kukista, itsetehdyistä lahjoista ja kauniista sanoista. Maljoja kilistellään ja kodeissa keräännytään pöydän ympärille.

Paras äitienpäivälahja on jaettu elämys

Äitienpäivä, joka vuosi yhtä erityinen. Pitkän koronajakson jälkeen ehkä tänä keväänä aivan erityisen erityinen.

Tässä muutamia City in a Boxin vihkoista bongattuja ideoita äitienpäiväksi.

1. Ravintolassa nautiskelu.

Ravintolakulttuuri Suomessa on tullut valtavia harppauksia eteenpäin ja koronasta huolimatta uusia paikkoja riittää kokeiltavaksi missä tahansa asuttekin. Moni ravintola tarjoaa äitienpäivänä aamupaloja, brunsseja, lounaita ja illallisia. Kaunis miljöö ja herkuista notkuvat pöydät odottavat äitienpäivän juhlijoita.

2. Käsillä tekeminen.

Käsitöiden ja käsillä tekemisen tiedetään olevan rentouttavaa, eikä oppimisessa ole koskaan valmis. Hyvässä ohjauksessa jo pelkkä iltapäivä tarjoaa paljon uusia oivalluksia. Äidistä riippuen sopivaa tekemistä voi olla vaikka nikkarointi, dreijaus tai kukansidonta.

3. Perhekuvaus.

Anna äitienpäivälahjaksi ikuistettu hetki tärkeimpien ihmisten kanssa. Ammattimainen kuvaussessio on lahja, joka tulee harvoin hankittua itselle, mutta joka sykähdyttää vielä vuosikymmenet eteenpäin. Ammattikuvaajan ohjauksessa kaikista saa edustavia otoksia, ja ekstrahemmottelua ansaitseva äiti voi tietysti käydä myös ammattilaisen meikissä ja kampaajalla ennen kuvauksia.

4. Yhdessä kurssille.

Minkä tahansa kiinnostavan aiheen parista löytyy intohimoisia ja osaavia tekijöitä. Äidit ovat nauttineet niin artesaanikahvikurssista, padel-kurssista, olutmaistelusta kuin pilateksen alkeiskurssista. Sinä tunnet äitisi parhaiten – mistä hän nauttisi?

Tänä äitienpäivänä on jälleen mahdollista lähteä kevyin mielin ihmisten ilmoille. Voit antaa äitienpäivälahjaksi elämyksiä myöhemmin lunastettavaksi, tai hyvällä suunnittelulla varata elämyksen tehtäväksi itse äitienpäivänä. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä päivästä ikimuistoinen?

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top