Saitko lahjaksi City in a Box -elämysvihkon?

Hyvä sinä – olet selkeästi ollut tänä vuonna kiltti. Olet saanut lahjaksi City in a Box -elämysvihkon. Kerromme miten se toimii!

City in a Box on lahjavihko, johon on ajatuksella koottu valikoima aineettomia paikalliselämyksiä. Elämysvihko julistaa kotiseuturakkauden sanomaa. City in a Boxit ovat saaneet alkunsa Mikkelistä, mutta ovat tänä vuonna laajentaneet toimintaansa Helsinkiin.

Saitko lahjaksi City in a Boxin?

Miten City in a Box -lahja käytetään?

1. Tutustu vihkon elämyksiin kaikessa rauhassa. Saat valita niistä suosikkisi – mitä sinä haluaisit kokeilla? Riippuen siitä, oletko saanut perusvihkon vai tuplaelämysvihkon, se toimii pääsylippuna yhteen tai kahteen elämykseen.

2. Varaa ohjeiden mukaan aika valitsemaasi elämykseen. Kerro varauksen yhteydessä, että sinulla on City in a Box -lahjavihko käytettävissä. Mikäli varauksen kanssa on ongelmia tai sinulla on mielessä lisäkysymyksiä, ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan.

3. Ota lahjavihko mukaan elämykseen. Vihkon lopusta löytyvä arvosivu toimii elämyksen pääsylippuna. Palvelun tarjoaja repäisee vihkon lopussa olevan arvosivun irti, jolloin vihkon arvo mitätöityy. Saat kuitenkin pitää vihkon muistona ja inspiraationa tulevia elämyksiä varten.

4. Nauti elämyksestäsi! Kaikki palvelut ovat paikallisia, aineettomia ja pientoimijoiden tuottamia. Yrittäjillä on ollut kova ajat kuluneina vuosina – hienoa, että voimme tällä tavoin tukea heidän työtään.

Lahjavihko on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Kerro meille kokemuksistasi!

City in a Boxin taustalla vaikuttaa yrittäjähenkinen porukka, joka liputtaa vahvasti elämysten, ilahduttamisen ja kotiseuturakkauden puolesta. Arvojamme ovat paikallisuus, yrittäjyys, ekologisuus ja elämyksellisyys.

Tarinamme alkaa syksyllä 2013, kun Mikkelissä kehitettiin ensimmäinen Kaupunki lahjaksi- lahjavihko. Vuosien kuluessa se vakiinnutti paikallisesti asemansa kotiseuturakkauden soihdunkantajana. Vuonna 2020 palvelu uudistui uuden tiimin voimin, joiden silmiin kasvumahdollisuus ja potentiaali olivat ilmeiset. Vuonna 2021 saatavilla olikin sitten jo kolme vihkoa: Helsinki, Saimaa ja Mikkeli. Lisää kaupunkeja on tarkoitus vallata kiihtyvään tahtiin.

Meidän palvelumme on suurella sydämellä tehty ja hyvin nuori. Otamme lämpimästi vastaan palautetta, risuja, ruusuja, kehitysideoita ja yhteistyöaloitteita. Someta tai laita viestiä osoitteeseen hello@cityinabox.fi, tai kelle tahansa tiimiläiselle (etunimi.sukunimi@cityinabox.fi).

Ihanaa alkavaa vuotta 2022!

Terveisin,

koko City in a Boxin tiimi

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top