Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 01.11.2020 alkaen

Yleistä kaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy City in a Box Oy. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta cityinabox.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen jälkeen verkkopankin ja Checkout-palvelun maksutapojen kautta. Toimituskulut eivät kuulu tuotteen hintaan, vaan veloitetaan erikseen osana tilausta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika on yleensä noin viikko sisältäen käsittely- ja postitusajan.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median kanavissa. Toimitus on riippuvainen Postin toiminnasta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tuotteen ota ensimmäiseksi yhteyttä yrittäjääsi.

Liitä palautuksen nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen erikseen sovittaen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut postituksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi yrittäjälle.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

City in a Box Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä kerää tilauksien yhteydessä erillistä henkilötietorekisteriä. Asiakkaan yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen.  Yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Käyttämättä jääneitä lahjavihkoja ei voi palauttaa. Lahjavihkon palvelun lunastaminen määräajan puitteissa on asiakkaan vastuulla.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.